VERBOUWINGEN

Uw woonboot verbouwen; advies en plan van aanpak

Veranderende woonwensen stellen andere eisen aan uw woonboot of waterwoning. Holland Water Wonen neemt grote en kleine verbouwingen in eigen beheer uit handen. Van het schilderen van (een deel van) de woonboot, renoveren van een badkamer, aansluiten van een rioolpomp tot vervangen van een steiger of vlonder: wij hebben de expertise in huis om deze werkzaamheden uit te voeren. Snel en professioneel.

Om uw wens te realiseren hanteren wij hierbij de volgende werkwijze:

  • In een vrijblijvend adviesgesprek doorlopen wij samen de stappen die bij de verbouwing komen kijken. Op basis van dit gesprek plannen wij een opname of voeren dit gelijk uit. Op basis van deze opname maken wij een offerte waarin de werkzaamheden uitgebreid staan beschreven en plannen wij een afspraak om de offerte samen te bespreken.
  • Bij opdracht maken we duidelijke afspraken over de planning, de uitvoering en oplevering.
  • Tijdens uitvoering van de werkzaamheden zullen wij u voortdurend informeren over de voortgang, waarin altijd ruimte is voor uw inbreng.
  • Uiteindelijk leveren we samen de werkzaamheden op, leggen de noodzakelijke garanties vast en bespreken we de eventuele nazorg zoals onderhoud.

Holland Water Wonen richt zich op flexibiliteit, overlastbeperking gedurende de uitvoering, en natuurlijk een prachtig eindresultaat.

© Copyright 2017 - Holland Water Wonen