WOONBOOT KOPEN

Woonboot kopen: vrijheid binnen regels

Wonen op het water is een manier van leven. Onze klanten omschrijven vrijheid, dicht bij de natuur, altijd een vakantiegevoel als de geluksmomenten op het. Wij delen deze ervaring! Bij aanschaf van een woonboot of andere waterwoning, zoals ark of watervilla, komt veel kijken. Vergunningen, bouwkundig beoordelen en wet- en regelgeving zijn een aantal onderwerpen die bij de aankoop van een woonboot van belang zijn. Holland Water Wonen maakt het een professioneel en plezierig traject.

Holland Water Wonen heeft expertise in het onderzoeken van de bouwkundige staat van de woonboot en de ligplaats. Wij hebben hierover regelmatig contact met gemeentes, Waterschappen, het kadaster en andere besturen. U vertrouwt erop steeds te beschikken over de laatste voorschriften en bestemmingsplannen.

WOONBOOT VERKOPEN

Woonboot verkopen: een antwoord op uw vragen

Misschien heeft u een andere waterwoning op het oog? Of wellicht kiest u voor woning op het vaste land.
Wat de reden ook is, bij het verkopen van uw woonboot of andere waterwoning, zult u veel beslissingen nemen. Wat is een goede verkoopprijs en welke vraagprijs is reëel? Wat is de beste presentatie van uw woonboot in een advertentie? Welke media bieden het beste resultaat? Wat zijn de (ongeschreven) regels?
Holland Water Wonen helpt u de vragen te beantwoorden.

U zult ook te maken krijgen met alles op het gebied van vergunningen, verzekeringen en overdraagbaarheid van het gebruik van de ligplaats. Holland Water Wonen helpt u dit op orde te hebben. Holland Water Wonen kan de gehele verkoop, of delen, voor u uit handen nemen. Van eerste idee, adverteren, bezichtigen tot en met verhuizen en overdracht bij de notaris.

Om uw wens te realiseren hanteren wij hierbij de volgende werkwijze:

  • In een vrijblijvend adviesgesprek doorlopen wij samen de stappen die bij de aankoop komen kijken. Op basis hiervan maken wij een offerte waarin de werkzaamheden uitgebreid staan beschreven en plannen wij een afspraak om de offerte samen te bespreken.
  • Wanneer u daarna besluit uw woonboot bij ons voor aankoop onder te brengen, maken wij samen een plan van aanpak waarbij u kunt rekenen op onze expertise op alle gebieden.
© Copyright 2017 - Holland Water Wonen